AH betaaldata 2022 loon en personeelskorting

AH Betaaldata – Albert Heijn is de leukste werkgever van Nederland! Op deze pagina vind je de betaaldata van Albert Heijn. Er werken meer dan 110.000 mensen bij AH in Nederland, België en in Duitsland. Dat is in de Albert Heijn filialen, in de distributiecentra, op het hoofdkantoor, bij de Pick Up Points en bij AH Online (de bezorgservice van Albert Heijn). Iedereen wordt op dezelfde dag uitbetaald. Wanneer is de Albert Heijn betaaldata 2022? Hoeveel verdien je bij Albert Heijn? Wanneer krijg je personeelskorting? Dat vind je op deze website.

AH betaaldata 2022

Wanneer word ik uitbetaald? Bij Albert Heijn word je altijd op een maandag uitbetaald. Je krijgt eens per vier weken salaris uitbetaald. In 2022 is dit de data waarop je salaris krijgt, de AH betaaldata 2022:

 • P13 maandag 10 januari 2022
 • P1 maandag 7 februari 2022 (met personeelskorting en kerstbonus)
 • P2 maandag 7 maart 2022
 • P3 maandag 4 april 2022 (met nabetaling winstuitkering)
 • P4 maandag 2 mei 2022 (met personeelskorting en vakantiegeld)
 • P5 maandag 30 mei 2022
 • P6 maandag 27 juni 2022
 • P7 maandag 25 juli 2022 (met personeelskorting)
 • P8 maandag 22 augustus 2022
 • P9 maandag 19 september 2022
 • P10 maandag 17 oktober 2022
 • P11 maandag 14 november 2022 (met personeelskorting)
 • P12 maandag 12 december 2022
 • P13 maandag 9 januari 2023

(Deze Albert Heijn betaaldata gelden voor AH filialen, niet voor franchise winkels).

Werken bij Albert Heijn

Voor veel scholieren en studenten is werken bij Albert Heijn een bijbaan, maar er zijn ook veel medewerkers voor wie het een fulltime baan is. De meeste medewerkers werken in de winkels, maar er zijn ook werkplekken bij het distributiecentrum, bij het AH Pick Up Point, bij ah.nl (de bezorgservice) en op het hoofdkantoor. Samen zorgen al deze medewerkers ervoor dat de klant plezierig de dagelijkse boodschappen kan doen in de winkels. En daar zijn natuurlijk medewerkers voor nodig! Met die medewerkers hoopt Albert Heijn de missie, namelijk ‘Het alledaagse betaalbaar en het bijzondere bereikbaar’ waar te maken voor de klant.

Arbeidsvoorwaarden AH

Albert Heijn heeft goede arbeidsvoorwaarden. Bij AH krijgt iedereen ADV uren, Vakantie-toeslag, vakantie-uren en winstuitkering. Dat betekent dat je meer loon krijgt als Albert Heijn meer winst maakt. Ook krijg je reiskostenvergoeding als je op een bepaalde afstand van je werk woont. Wat je bij Albert Heijn verdient hangt natuurlijk af van je leeftijd, je ervaring en of je in de winkel werkt, op het hoofdkantoor, in het distributiecentrum, bij de bezorgservice of op het Pick Up Point. Voor iedere branche geldt ook een andere CAO. Iedereen die bij AH werkt krijgt ook:

 • AH Personeelskorting
 • Korting op zorgverzekering, schadeverzekeringen en hypotheken
 • Korting op sportscholen in Nederland
 • Korting op uitjes in Nederland

Hoeveel is de AH personeelskorting?

Als je bij Albert Heijn werkt krijg je personeelskorting. Dat is 10% korting op de boodschappen die bij AH gedaan worden, waarbij de speciale personeelsbonuskaart gescand wordt. Je ontvangt 10% personeelskorting op alle boodschappen bij Albert Heijn en op je boodschappen bij Albert Heijn Online (met uitzondering van het Etos en Gall&Gall assortiment) tot een maximum van €75,- per kwartaal. De korting bedraagt maximaal €300,- per kalenderjaar. De maximale hoogte van de kortingsbedragen zijn voor fulltimers en parttimers gelijk. Het AH Personeelsvoordeel geldt niet voor vakantiemedewerkers en medewerkers van Albert Heijn in België. Ook wordt er geen korting gegeven over geneesmiddelen, tabaksartikelen, zuigelingenvoeding 0-12 maanden, boeken, loten, postzegels, strippenkaarten, AH Spaarzegels en AH cadeaubonnen.

Hoeveel verdien je bij Albert Heijn?

Bij Albert Heijn verdienen medewerkers een goed salaris. Medewerkers met een contract van 12 uur of minder krijgen een all-in salaris. Dat betekent dat je ADV-uren, vakantiegeld en winstuitkering direct bij je loon uitbetaald worden. Hoe krijg je dit bij je salaris uitbetaald? Je krijgt 32,97% extra per uur extra uitbetaald bij je loon. Bij een contract van 13 uur of meer kan je ADV opnemen, krijg je vakantie-uren en vakantietoeslag en wordt een keer per jaar de winstuitkering op je rekening gestort. Hierboven vind je op welke dag je uitbetaald wordt bij AH.

Salaris Albert Heijn

Lees Hoeveel verdien je bij AH?

Als je een contract hebt van 12 uur of minder krijg je al je toeslagen meteen uitbetaald. Als je een contract hebt van 13 uur of meer dan krijg je twee keer per jaar een toeslag, namelijk een vakantietoeslag en winstuitkering. De winstuitkering wordt ergens in het voorjaar uitbetaald en hangt af van de winst die Albert Heijn gemaakt heeft en het aantal uren dat jij gewerkt hebt. Hoe meer boodschappen je bij AH doet hoe meer winst Albert Heijn maakt en hoe hoger je winstuitkering!

Uitleg over het all in salaris.

Beter worden in je werk of doorgroeien

Albert Heijn vindt het heel belangrijk dat je jezelf ontwikkelt binnen of buiten Albert Heijn. Daarom zijn er bij Albert Heijn ook mogelijkheden om door te groeien. Je krijgt bij AH de ruimte om te leren en te groeien in je vak, omdat ook aan de toekomst gedacht wordt door Albert Heijn. Er worden opleidingen en trainingen gegeven door Albert Heijn, en je kan ook een HBO duaal opleiding volgen waarbij je een dag per week naar school gaat en vier dagen per week werkt. Je wordt dan opgeleid tot (assistent) supermarktmanager bij Albert Heijn.

AH Huiswerkklas

Omdat Albert Heijn het belangrijk vindt dat je naast je werk ook naar school gaat of een opleiding volgt biedt Albert Heijn in verschillende filialen huiswerkklas aan in de kantine. Professionele huiswerkbegeleiders helpen bij het maken van huiswerk en beantwoorden vragen, zodat scholieren een diploma halen en aan hun toekomst werken, of dat nou wel of niet bij Albert Heijn is. Daarom is Albert Heijn de ideale bijbaan voor iedere scholier en student!

AH Medewerkers verenigd

Op Facebook is een speciale pagina ‘Werken bij Albert Heijn’ waar nieuws voor AH medewerkers op staat en waar medewerkers kunnen reageren en met elkaar kunnen praten. Ook is er een online tijdschrift dat Ahá heet. Vroeger kregen AH medewerkers dat thuisgestuurd maar nu is het alleen online te vinden op AH Sam.

Wil je werken bij Albert Heijn?

Je kan werken op verschillende afdelingen en op verschillende plekken. In de AH filialen kan je werken bij de kassa, bij de vulploeg en bij de verkoopafdeling (brood en deli-kaas). Ook kan je werken op het distributiecentrum, bij de AH bezorgservice, bij het Pick Up Point of bij het hoofdkantoor. Voor de AH Betaaldata ga je natuurlijk naar Medewerkersinfo.nl.

Hoe solliciteer ik bij Albert Heijn?

Solliciteren bij Albert Heijn kan op verschillende manieren. Als je in een Albert Heijn filiaal wil werken dan kan je solliciteren via de website ah.nl/werk. Daar kan je ook zien in welke filialen medewerkers gezocht worden. Ook kan je een sollicitatieformulier ophalen in de winkel bij de informatiebalie, deze invullen en inleveren in de winkel. Je wordt dan uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek waarin Albert Heijn jou beter wil leren kennen. Daarna wordt je gebeld en krijg je te horen of je aangenomen bent of niet. Daarna kan je aan de slag bij de grootste supermarkt van Nederland. Voor de Albert Heijn betaaldata ga je natuurlijk naar https://medewerkersinfo.nl/

Werken bij Albert Heijn is de ideale bijbaan

Zoals je hebt kunnen lezen is werken bij Albert Heijn de ideale bijbaan. Het is een leuke plek om te werken en je verdient ook een goed salaris. Op deze website staat de Albert Heijn betaaldata of uitbetaaldata 2022, zodat je altijd even kan kijken wanneer je uitbetaald wordt. Wil je weten op welke datum je uitbetaald wordt? Zet de AH betaaldata website medewerkersinfo.nl dan bij je favorieten!

Deze website is niet gemaakt door Albert Heijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze website.

8 gedachten over “AH betaaldata 2022 loon en personeelskorting”

 1. Zodra wij een nieuwe beschikbaarheid invullen zien we wel altijd “formulier is verzonden” maar het formulier is altijd afgekeurd. Ook als we dit 4 of 5 weken van te voren invullen. Hoe kan dit ? Een aanvraag om vrij te nemen gaat wel altijd goed. Daarom neemt zij maar vrij. Volgens mij heeft mijn dochter een kpt contract. Dan maakt het toch niet uit hoeveel vrije dagen zij aanvraagt en dit heeft toch verder geen financiële consequenties ? Stel dat zij echt haar beschikbaarheid moet aanpassen dan moet dit dus op het werk zelf samen met iemand anders. Ik heb het al met verschillende computers geprobeerd, een vaste pc en surface pro.

  Beantwoorden
 2. Ik werk sinds 3 maanden bij AH en heb loonheffingskorting aangevraagd maar op mn loonstrook staat deze nog steeds op Nee waardoor ik elke maand teweinig krijg uitbetaald en ik dit pas volgend jaar kan terugvragen. Mijn teamleider zou dit regelen maar dit is nog steeds niet gebeurd, hoe kan ik dit zelf regelen?

  Beantwoorden
 3. Mijn zoon is uit dienst van Albert Heijn gegaan. Wat moet er met zijn personeelsbonuskaart gebeuren? Wordt die geblokkeerd of kan hij die als gewone bonuskaart blijven gebruiken?

  Beantwoorden
  • Hallo Mayke, bedankt voor uw vraag! Een personeelsbonuskaart kan na het dienstverband gewoon gebruikt blijven worden.

   Beantwoorden
 4. Ik heb in het 2e kwartaal (dus t/m 30 juni 2020) boodschappen gedaan met mijn personeelsbonuskaart. Ik had gezien dat de personeelskorting uitbetaald zou worden in het daarop volgende kwartaal, wat dus zou betekenen dat het bij mijn loon op zou komen in periode 7 (op 20 juli), maar helaas staat er niets op mijn loonstrook. Kan u mij uitleggen hoe dat komt?

  Beantwoorden
 5. Mijn dochter werkt niet meer bij Albert Heijn, ze heeft de jaaropgave 2019 nodig, hoe komen we eraan? Ze weet nog wel haar personeelsnummer maar kan uiteraard niet meer inloggen

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.